Amsterdam Dance Event

18 - 22 oktober 2017
Het internationale conferentie en showcasefestival voor elektronische muziek.

Het Amsterdam Dance Event is in 20 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende platform voor de internationale dance scene. Het is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het meest recente werk van de pioniers en supersterren. Ga naar de website.

Naast het omvangrijke muziekprogramma (ADE Festival) biedt ADE Playground muziekliefhebbers ook overdag een uitgebreid cultureel programma waarin exposities, lezingen, winkelacties, pop-up stores en filmvertoningen op een groot aantal locaties in de stad plaatsvinden. Het zakelijke deel (ADE Conference) wordt wereldwijd gezien als het belangrijkste in zijn soort en presenteert een breed pallet aan conferenties en netwerkmomenten die ingaan op muziek en technologie, VJ’s & visuals, duurzaam ondernemen, dance & brands, hardere dance-stijlen, nieuw talent en educatie van studenten.

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma. Official Partners ADE: KPN | Samsung