Gratis naar de Muzikantendag on Tour – 9 mei (Apeldoorn) & 6 juni (Leiden)

1 mei 2015

Zaterdag 9 mei, Gigant, Apeldoorn
Zaterdag 6 juni, Gebr. de Nobel, Leiden

Dit voorjaar zijn er weer twee Muzikantendagen on Tour. De Muzikantendag biedt diverse workshops en masterclasses over de zakelijke en artistieke kanten van het muzikantschap. Aanwezig zijn onder meer Dries Bijlsma (producer Typhoon), Jan Douwe Kroeske, Hans Eijkenaar & Michel van Schie (onder andere Anouk), Paul Van Bruystegem & Mario Goossens (Triggerfinger) en vertegenwoordigers van onder meer 3FM, Radio 2, Paradiso, DWDD, OOR, 3voor12, Sony Music, Universal Music, Friendly Fire en Agents After All.

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over zowel de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Er zijn ontzettend veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig. En dus heb je voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen.

Schrijf je in voor 2 gratis kaartjes
Lijkt het je leuk om bij de Muzikantendag aanwezig te zijn? Schrijf je dan hier in. Jouw inschrijving is geldig voor 2 personen, na de inschrijving kom je met +1 op de gastenlijst te staan. Ben je geen lid van Buma/Stemra dan kost een kaartje 10 euro. Kaarten zijn te koop via www.ticketmaster.nl of via de bekende voorverkoopadressen.

Ben je nieuwsgierig naar het programma? Check dan www.muzikantendag.nl. Op de website kun je ook extra informatie over de Muzikantendag vinden.