To the Beat of the Drum – de nieuwe koers

 

De drum bepaalt het ritme, het is de basis van muziek. Zo gauw de drum begint, begint de beweging en moet je eigenlijk dansen. En dat is de metafoor die wij ook bij onze strategie zien. De strategie is niet iets wat je één keer doet maar dat is een beweging die je inzet. Op het moment dat de drum begint en de strategie begint komt alles in beweging en dat is een proces van dag na dag, maand na maand, jaar na jaar.

Dát is de nieuwe hartslag van Buma/Stemra.

De nieuwe koers

De presentatie van onze nieuwe koers is het startpunt voor concrete ontwikkelingen en verbeteringen op korte en langere termijn. Wij willen hiermee bijdragen aan een gezond muziek-ecosysteem en er voor zorgen dat jullie tevreden zijn. De nieuwe koers gaat ook over samenwerking tussen de belanghebbenden binnen dat ecosysteem.

We vinden het belangrijk om deze nieuwe koers met je te delen. Daarom hebben wij deze vastgelegd in een gesprek waarin je – hernieuwd – kunt kennismaken met de organisatie en met ons. We nemen je graag mee in een toekomst die er op gericht is om vanuit een krachtig collectief jouw belangen te behartigen.

<<strategievideo>>

Ons verhaal

14 mensen, 14 verwachtingen. Welke kansen en mogelijkheden zijn er? Wat doen we goed en hoe worden we beter in wat we doen? Componisten, tekstschrijvers, muziekgebruikers en medewerkers geven hun visie op een toekomstbestendig Buma/Stemra.